memmy

Tufft liv!

Publicerad 2012-02-29 21:24:46 i Allmänt

Tufft liv... Eller? På den första bilden ser ni hur jobbigt mitt liv som aupair var igår ;) satt i trädgården med en kopp kaffe i eftermiddagssolen och kollade när À lekte! Idag var det nog ännu värre när jag åkte och shoppade på westfield! Ack så jobbigt och tråkigt med shopping ;)! Japp som sagt livet som aupair är hårt!

Resultat

Publicerad 2012-02-28 00:09:23 i Allmänt

Jaha och hur blev då resultatet?! SUPER! Dom gillade det, speciellt falukorven och dom tyckte det var kul med mackaroni and cheese whitout the cheese! Haha! Vilket också glädje mig var att mamman sa att dom tog disken eftersom jag laga maten! Snacka om bra kväll då alltså, riktig ordentlig mat + slippa disken? Wow!

Godnatt

Xoxo
Emmy

Stuvade mackaroner och stekt falukorv!

Publicerad 2012-02-27 15:25:34 i Allmänt

Japp idag är det jag som lagar middag till mig och föräldrarna! Stuvade mackaroner och stekt falukorv, åh jag lääängtar! Jag har varit med Emilia idag och helt plötsligt fick vi ett ryck att åka till den svenska affären och jag blev grymt sugen på falukorv så det får bli så! Ska bli kul att höra vad familjen tycker om det! Så hör av mig sen!

Xoxo
Emmy

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3146897/images/2012/pic_191433117.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3146897/images/2012/pic_191433218.jpg" class="image">

Söndag!

Publicerad 2012-02-27 00:33:11 i Allmänt

Ja då var denna helgen också slut! Varför går helgerna så fort? Hmm! Har iallafall haft en toppen helg! Solen har varit framme hela helgen och bara det gör ju att allting blir mycket bättre! Idag har jag träffat Emilia lite och sen har jag bara varit hemma och chillat! Måste ju ladda upp inför en ny arbets vecka! Och därmed säger jag godnatt!

xoxo
emmy

Mello in Bello!

Publicerad 2012-02-26 01:03:35 i Allmänt

Vad vore världen i all sin glans , om inte melodifestivalen fanns !? Eller ?! Har nyss kommit hem från en dag med emilia och Maria i balham , där maria bor! Haft en super trevlig dag vi lagade god middag och kollade på melodifestivalen! Helt okej idag faktiskt! Men blev så besviken att inte axel gick vidare ! Han var ju sååå bra!!! Och för att ogilla Danny så mycket som jag gör så gör det faktiskt lite ont inom mig när jag säger att han faktiskt var helt OKEJ ikväll! Men jag kom på att jag tyckte första gången var kass för då såg jag hans fula ansikte , och andra gången mycket bättre för då kollade jag bort när dom spelade låten haha! Men hela hans nummer va faktiskt grymt!..... Nu avslutar jag kvällen med the bodyguard! Jag undrar verkligen hur många gånger den sänts på tv sen jag kom hit....

xoxo
emmy

wake up!

Publicerad 2012-02-22 22:47:08 i Allmänt

Halv 5 imorse, asså 4.30 på MORGONEN!!!! Hörde jag en röst prata lite oroligt, så jag förstod ju att det var minstingen som var vaken men trött som jag var så tänkte jag inte mer på det utan tänkte att föräldrarna också hörde han så dom kunde ta han. Jag försökte somna om igen och då hör jag EEEEEEMMMMMMMY, HEEELLLO WHEEERE ARE U?? Då vaknade jag till med ett ryck och fick känslan av att jag hade försovit mig, så jag rusade upp gick in på minstingens rum, men han var inte där... Sen hörde jag han igen, EMMMYY where are u, time for breakfast! Yrvaken som jag var gick jag ner för trappan där stod han med sitt täcke i famn, glad över att se mig och sa " There u are lets have som breakfast and then i want to play with u" Då försökte jag förklara för honom att klockan inte var dags för frukost inu och att man skulle sova liiiiite till för det fortfarande var mörkt ute. Han kollade besviket på mig så vi kom överens om att vi skulle gå ner och leka lite iallafall, men det blev en saga istället, PETER PAN! Han tyckte det var hur spännande som helst medans jag mest gapade sömne. När vi läst färdigt boken så lutade vi oss tillbaka på soffan och somnade..... Så jag är gaanska mör idag! Men ack så gulligt av honom att väcka mig, kände mig faktiskt lite speciell där! Pluuus att imorse när vi satt och åt frukost så när jag lyfte honom av stolen så kollade han in i mina ögon med sina bruuuuna puppy eyes och sa " I love u! Åhhhhh jag dog lite då! 

På min lediga tid idag åkte jag till Westfield ( köpcenter) och mötte upp Maria och Emilia, Emilia lura på oss massa produkter som ska va bra för hyn så jag ska allt pröva och se hur det fungerar, och om det inte gör det så ska jag slå henne! Nä det ska jag inte ahahah. Men hoppas att det är bra ansiktskrämer hon lurat på oss! 

Idag fyller även min BÄSTASTE AJLA ÅR! 20 år!!!!!

xoxo
emmy

Jajamen!

Publicerad 2012-02-21 23:53:21 i Allmänt

Jajamen, titta vad jag hitta på scenen! JAJAMEN! haha Rolandz! Nä förlåt nu kommer en uppdatering om min dag! Var uppe 7 som vanligt , gjorde mina vanliga sysslor sen gick jag faktiskt och simmade! Åh så skönt det var! Ingen över klassig simhall men ingen rökig heller, jag skulle nog vilja kalla den för en standard! Den var bra till motions sim! Dom hade delat upp banorna i olika grupper, slö fisar , medium och snabb! Så det var helt perfekt ! Sen har jag faktiskt inte gjort mycket mer idag! Aja rätt nöjd med mig själv som gick till simhallen! Så jag kan sova med gott samvete!!

Godnatt
Xoxo
Emmy

Back on track!

Publicerad 2012-02-21 00:01:11 i Allmänt

Första dagen avklarad sen semestern! Den gick förväntans värt bra! Lilleman är lite sjuk bara så han har inte riktigt varit på topphumör idag men det är fullt förståligt, bara han INTE smittar mig!!!!! Annars idag har jag träffat Emilia och Maria vi tog en tur till Oxford street! Sen nu ikväll har jag kollat på någon dokumentär om engelska kunga familjen, faktiskt både trevligt och intressant. Och nu ska jag sova ! Och imorgon hoppas jag att det är lika fint väder som det har varit idag för morgon promenaden blir mycket trevligare då ! Och sen hoppas jag på lite moln så jag inte vill vara ute så jag kan få lite motivation till att gå till simhallen istället! känner verkligen för att simma av mig några längder! Men inte så kul att va i en simhall och veta att solen skiner där ute och våren är på G! Aja nu kom jag visst helt av banan!

Godnatt! 
(eftersom jag ska sova nu så tycker jag att en bild på en sovande sovis hund passar utmärkt)

Xoxo
Emmy

Swedish shop!

Publicerad 2012-02-19 18:17:33 i Allmänt

Idag har jag varit i stan med Maria och Emilia, jag hittade nämligen en affär på nätet där dom sålde svenska produkter såsom johnnys senap till ahlgrens bilar! Så vi var ju bara tvungna att kolla läget där! Liten mysig affär där dom hade det mesta! Jag inhandlade mig 2 snus klubbor , ack så gott det var!
Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen! Efter att varit ledig hela veckan med sovmorgon så ringer klockan 06.49! Puuughhh! Tidig kväll för min del!

Xoxo
Emmt

Lööööördag!

Publicerad 2012-02-19 02:31:43 i Allmänt

Idag har jag suttit hemma heeeela dagen! Hmmm... När jag tänker på det nu så känns det rätt tråkigt att jag har suttit inne hela dagen.. Aja, najs har det iallafall varit! Jag iallafall tvättat all min tvätt idag och sett melodifestivalen. Och vaaafaaaan tänker svenska folket med när man skickar Björn Ranelid till finalen !? För det första så kunde han knappt rytmen eller takten i sin EGEN låt, för det andra var han helt jävla värdelös och för det tredje tror jag att jag inte ens behöver säga något mer? Visst han var underhållande men jag menar vafan?
Sen har jag skypat med JohannaKusin hihi och med Ajla. Det som är så bra med Skype och Facebook och liknande är att man inte får hemlängtan på samma vis! Man är ju alltid uppdaterad och man kan prata hur länge som hälst! Love it! Ikväll fick jag även ett samtal från mina brudar, som var på inflyttningsfest, lite berusade men jag gillar dom ändå! Heeeeheeeee!

Om ni tycker att mina bilder inte hör ihop med min text eller så så är det bara för att jag har kommit på att det är mycket trevligare att läsa bloggen om där är en bild med! Så därför kan det hända att det inte är helt ny tagna bilder eller så !

Xoxo
Emmy

Ute kväll !

Publicerad 2012-02-18 04:11:26 i Allmänt

Klockan är lite över 3 här i London och jag har nästan precis kommit hem från en härlig ute kväll med Emilia,Maria och Marias rumskompisar! Vi spenderade vår kväll i covent garden, jätte trevligt har vi haft det! Så nu somnar jag nog när som och säger där med godnatt!

Xoxo
Emmy

Mobil inlägg!

Publicerad 2012-02-16 23:28:13 i Allmänt

Jag har lyckats ladda ner en app till telefonen som gör det jätte enkelt att blogga , så kommer antagligen va mycket flitigare med mitt bloggande nu! Idag har jag invigt mina nya promenad skor , och med invigt så menar jag ju självklart en promenad som gav sko skav ! Aj aj aj! Hoppas det går över snart iallafall. Min dag har annars varit super! Har träffat Emilia och varit på kalas! Eller ja jag skypade med sara Berta och min familj på Bertas kalas! Så fick prata med hela familjen ! Jätte trevligt var det :)! Sen efter det åkte jag till Oxford circus och träffa bia lite grann och nu kollar jag på tv och skypar med mamma!

Xoxo
Emmy

Tjeeeeena!

Publicerad 2012-02-15 21:28:29 i Allmänt

Nä men oj, har verkligen varit dålig på att blogga denna veckan! Men kan bero på att jag har haft mamma och philip på besök! Åhh vad jag har saknat dem! Dom kom i fredags, vi gick och åt på en restaurang här i närheten och bara mös! Sen i lördags gjorde vi lite turist grejer! Vi började med Madame Tussauds, följt av London eye och sen av London aquarium! Sen åkte vi hem om och åt middag med familjen och sen åkte vi igen för att kolla in picadelly och lite så! Så vi var minst sagt trötta när vi kom hem! På Söndagen så åkte vi till Buckingham Palace, Harrods, Covent garden och lite så, så man kan väl säga att även söndagen var en riktigt turist dag! På måndagen shoppade vi! Sen åkte dom hem på tisdagen :( men vi hade iallafall jätte trevligt tillsammans och jag kan knappt vänta tills dom kommer hit igen! Sen igår kom Emilia hit till mig, jag lagade mat till oss och hon hade bakat kladdkaka sen såg vi på film, så vi hade hur bra alla hjärtans dag som helst! Idag åkte vi till Westfield, ett köp centrum och bara kollade runder, åt lunch och bara slappa! Kanon dagar har vi haft! 





Philip förhandlade till sig nyförvärv till Baske!





Mamma och hennes favvis!













xoxo
emmy

Måndag !

Publicerad 2012-02-06 23:01:09 i Allmänt

Då var det måndag igen, 6 Februari vilket idag innebär en månad sedan jag anlände till min underbara värd familj! Helgen som var planerad in i minsta detalj blev väldigt oplanerad trots allt! Denna helgen har bara varit lugn, lugn och lugn! I Fredags var jag hemma med familjen, vi hade speciall time! Vilket innebar att vi åt middag framför TV! hahah aja hur mysigt som helst hade vi! Lördagen satt jag och kollade på melodifestivalen på webben, Loreen rocka ! Dom andra rocka väl lite mindre hehe! Igår, Söndag var jag och åt med bia sen såg vi bio, the journey 2 3D ! Den var faktiskt riktigt bra meheheh! 

Idag har jag varit på IKEA med Emilia, ätit köttbullar! MMMMMM! och köpte skumtomtar hihi! Köpte även med mig köttbullar, gräddsås och lingonsylt med hem till familjen, som jag lagade till barnen idag! Mellan killen ääälskade det! Tyckte först det var knäppt med brun sås, och lingon sylt men efter att jag förklarat att man ska röra ihopa allting så tyckte han att det blev riktigt bra! 
Rätt kul att dom var så skeptiska mot brun sås! Den äldsta frågade mig hela tiden var där va i den, för att hitta anlednignar till att inte äta den! hahah!

Nu ska jag ta en sista skum tomte sen borsta gaddarna sen sova ! En dag imorgon också plus att ju tidigare jag somnar desto fortare blir det nästa dag och så ska jag hålla på till fredag för då kommer ju mamma och philip :D JAAAAA! HIHIH

Men här kommer först lite bilder från söndagen med bia. Sen lite från idag med Emilia! 


Utsikten från restaurangen, inte så pjååkigt!





xoxo
Emmy

Rubrik

Publicerad 2012-02-03 10:53:56 i Allmänt

Ja det här med rubriker är ett riktigt göre ! Även om jag faktiskt vet vad jag ska skriva om så är det ändå såå svårt att hitta en fiffig rubrik! Man vill ju ändå det ska stämma överrens rätt så bra ! 

Aja, Idag är det fredag och jag har varit i London i 4 veckor ! waaaaa, GALET! Tiden springer iväg, och det tack vare att jag har träffar så underbara kompisar, det är verkligen guld värt! Plus att idag är det bara en vecka kvar till min mamma och pojkis kommer ! Känns så skönt också att ha något att se fram emot på det viset! Min helg känns redan fullspäckad, vilket känns kanon! Min dag idag ser ut som så att jag ska träffa Emilia där hon bor kl 12 för en tur på stan där! Sen blir det väl åter hem och ta hand om barnen och jag och minsitingen ska nog baka en kaka för att dom har varit så duktiga hela veckan! Sen ikväll ska jag och Emilia ta oss till Maria, vi ska ha taco kväll ( tror jag !?) Känns alltid bra att ha saker att göra under helgen !

Nää nu spittar jag musiken och njuter av att helgen är på ingång ! 

xoxo
Emmy

Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela