memmy

OS 2012!

Publicerad 2012-07-27 10:57:03 i

Hej igen bloggen!!! Jag vet att jag sa att jag skulle bli bättre med uppdateringen och så... Men denna gången har jag faktiskt haft en bra anledning, jag var ju hemma på ett simpan besök!! Morfar fylla 80 och det kunde jag ju verkligen inte missa! Och sen skulle min värdfamilj iväg på semester i samma veva så det passa ju helt perfekt! Så jag fick lite mer än 2 underbara veckor i sweeeedeen! Inga ansträngande veckor direkt utan tog det mest lugnt. Kändes konstigt att sedan transportera sig mot flygplatsen efter så lång tid med min familj.. Man hade ju vant sig att bo med dom igen efter så lång tid. Men blev varmt välkomnad av min värdfamilj och ett soligt London så nu är allt bra igen!! Igår kom os facklan springandes genom Islington(där jag bor) så jag och familjen tog oss upp för att se detta ståhej! Det var riktigt coolt!! Bra start på dagen! Sen på eftermiddagen träffade jag Bia vi chilla Istan och sen helt plötsligt kom facklan där med! Inte illa!! Idag är det fredag och det är invigning av OS 2012! Undrar hur galen denna dag kommer vara. Helt galet att jag befinner mig i en OS stad!!!!!!! Och att få ha sett facklan!?!? Mer galet är väl egentligen alla människor man ska behöva trängas med!! Men det är väl smällana man få ta!? Idag kommer även mamma och mormor hit :D även om det inte ens var en vecka sen jag såg dom senast så ser jag ändå fram emot att ha dom här lika mycket som om det vore 3 månader sen vi sågs! Så det ska bli kul att få hit dom igen. Xoxo Emmy

 

Juli? Oktober? Februari?

Publicerad 2012-07-03 11:38:36 i Allmänt

Jag kollar ut, och kan inte riktigt förstå att vi är i juli månad! Juli månad ska ju bjuda på shorts väder! Fina sommarkvällar! Parkhäng! Så undrar om det egentligen är juli, det kanske är oktober ?? Eller februari? Hmmm!!!

Igår var vi som sagt på Oxford street!! Alltid lika galet!! Fast en dag mitt i veckan på Oxford street är guld värt om man jämför en lördag eller söndag!! Helger på Oxford street är plågsamt! Men iallafall så blev det shopping och det blev sååå bra!

Nu ska jag möta upp Linda så ska vi åka till stratford och hänga lite! Bästa stället att va på vid dåligt väder!! Stratford har EUROPAS största shopping center, westfield! Inte illa!

Xoxo
Emmy

Richmond Park!

Publicerad 2012-07-02 11:11:30 i Allmänt

Igår var vi i Richmond Park! Så otroligt vackert! Man kunde knappt tro att man befann sig i London! Vi hyrde cyklar och cykla runt lite! Så härligt!! Det fina med richmond park är att där går rådjur och massa andra djur fritt mitt i parken!

Idag är det måndag och jag ska snart bege mig mot tuben för att träffa Linda! Vi ska till Oxford street och slåss med alla andra rea shoppare!

Xoxo
Emmy

hej bloggen!!

Publicerad 2012-07-01 23:23:25 i Allmänt

Hej mina vänner!! Jag ber så mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering!! Men jag har helt enkelt inte haft lust att blogga! Det har hänt rätt så mycket sen senast! Allt från Sjukhus besök , cykling i Richmond Park, sverige besök, midsommar i hyde park. Ja listan är lång, så jag antar att det är nu jag får dåligt samvete att jag inte bloggat efter allt spännande jag gjort! Ska bättra mig!! Men med detta inlägget tänkte jag mest tala om för er att allt är bra! 

xoxo
emmy

Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela