memmy

Tisdag 31-01-12

Publicerad 2012-01-31 21:38:45 i Allmänt

Jaahaa sista dagen på denna månaden då, vart har dessa dagarna tagit vägen? shit pommes! Idag har jag varit ute med Emilia, vi var på Joe & The juice! Gott gott i gott gott! Känner mig lite halv krasslig så tyckte jag behövde få i mig lite extra mycket frukt, och vad är då bättre än att blanda massa färsk frukt så det blir en go smoothie? ÅHH LÖVE IT! Så känns faktiskt bättre nu plus med hjälp av mitt lilla appotek som mamma packade ner så mår jag snart prima igen ! Nu ska jag skriva ner en lista över saker som mamma och philip ska ha med sig när dom kommer hit, jag har redan skrivit ner en sak som verkligen ligger på första plats, och det är min KUDDE ! min äääälskade kudde åh vad jag saknar den! Det är faktiskt svårt att sova utan sin alldelles egna kudde, det får ni faktiskt hålla med om!?

och sen så vann ju faktiskt malmö över rögle igår, UNDERBART! det gjorde min måndag! Så där av bilden!
( Fjällan lär sig i tid att heja på rätt lag, Mallorca -10 )


xoxo
Emmy

Lördags mys!

Publicerad 2012-01-28 23:11:36 i Allmänt

Det behöver faktiskt inte bara vara fredags mys! Lördags mys funkar också hur bra som helst!

Igår så var jag ute med Emilia, Maria, Bia och 2 killar från Marias hus Glenn och Rob! Super Duper kul var det! Vi började på en pub i covent garden och sen några timmar senare med något mellanstopp så slutade vår kväll på donken! nattamaud! Eller ja där sa vi tack och hej till varandra sen tog jag och emilia bussen hem, vilket tog jääätte lång tid och det blev inte riktigt som vi tänkt så det slutade med att vi hoppade av där emilia bor sen tog jag taxi hem så jag kom hem säkert! Idag var det att sova ut som gällde med tanke på vilken tid man kom hem! Sen var det bara till att pallra sig ur sängen och fortsätta leva London livet, så jag mötte upp Emilia på kings cross sen åkte vi till London bridge, åt hamburgare i tortilla bröd ! ÖVERGOTT!! sen gick vi runder bara och vi gick över Harry Potter bron! WOWOWOWO (eller?)När jag kom hem så hörde jag en lätt knackning på dörren, det var dem äldsta pojken som frågade om jag ville vara med på abba disco! Dom tyckte att jag som också var från sverige var tvungen att vara med hahah. Nu ska jag snart mysa ner mig i min one piece och kolla på mysteriet på greveholm!



Från Idag när jag och emilia var på promenad genom stan chalalallalalallaa (per gessle)

Hamburgare i tortillas, UR GOD!








xoxo
Emmy

Friday, I'm in love!

Publicerad 2012-01-27 11:14:57 i Allmänt

Bapapap! Fredag och solen skiner från en klar blå himmel! Lite kyligt men det är en riktig härlig kyla, om man nu kan kalla det så! Synd bara att jag har lite sysslor att göra nu innan jag kan dra ut i det vackra vädret! Har en del tvätt att tvätta undan så att familjen slipper stå och ta itu med det i helgen, så nu tvättas här effektivt kan ni tro! Innan när jag var och lämnade A. på dagis så hade jag följe med en annan nanny hem igen och hon är från Rumänien så frågade hon mig vilket land jag var i från så sa jag Sverige, hon bara wow okej, sen efter ett tag hon bara har ni engelska som "huvud språk" , jag bara nä svenska? Så hon bara vaaa ? du pratar så himmla bra och har bra betoning på ditt utal! Hahaha Den du gunilla ( engelskläraren) de skulle du hört ! ;). Hahah tyckte det var rätt kul! Aja nu ska jag återgå till mina sysslor! 

xoxo
Emmy

I Tröjan du hatar

Publicerad 2012-01-26 21:09:02 i Allmänt

Åhh har fått ny favvis låt, 

http://www.youtube.com/watch?v=W4Xu6NVpIbc

Norlie & KKV - Tröjan du hatar, åhh den är så bra!

Idag har jag varit och fikat med Emilia, och till min förvåning när jag kom ut från huset på vög till Emilia så sken solen från en blå himmel! Underbart !!! För imorse var det riktigt grått och trist England väder, och sen bara kommer den underbara överraskningen med en blå himmel??? LOOVEE!  Nu så skypar jag lite med min pojkisvännis det är jätte kuligt. Oh just det innan idag så skypade jag med min mormor och morfar, åh vad jag saknar dom ! puss på er ! Skypade med mamma och ida samtidigt , saknar klart dom också men dom pratar jag ju med oftare, eftersom mormor och morfar undviker sådana moderniteter haha. Sen efter jag skypat med dom så ringde mina älskade vänninor upp ( måste säga vänninor nu när man börjar sammla vuxen poäng) eller nä jag ska inte bli så vuxen på ett bra tag så vi säger istället mina brudar! Japp mina brudar ringde upp så skypade vi lite grann ojojoj vad jag saknar dom med, fast jag hoppas att våran reseledare Emma Persson tar tag i en weekend här i London! Och som Linnea skulle sagt, I'm counter whit you! 



xoxo
Emmy

chaa chaaa

Publicerad 2012-01-26 12:19:37 i Allmänt

Jahaa då var det torsdag idag, vilket innebär fredag imorgon, tusan rent vad dagarna springer iväg ! Imorgon var det 3 veckor sen jag åkte, kan ni fatta 3!!!!! Fast ja det är ju inte förens imorgon som sagt hehe. Nu ska jag sticka till Emilia, vi ska hänga lite på costa ! naaajs ! Sen när jag kommer hem så ska jag väl laga lite mat och så till barnen, det brukar vara min syssla på torsdagar.

xoxo
Emmy

Brrrrrrrrr!

Publicerad 2012-01-24 21:09:01 i Allmänt

Ännu en dag med regn, och det värsta är att det blir värre, det blir kallare! usch usch usch , vi kanske till och med får lite snö, fast bara kanske... Idag har jag räknat ut att det är 17 dagar tills min mammi och pojkis kommer hit ! wieeeeeee ( har faktiskt varit töntig och gjort en nedräknings lista som jag kryssar av dag efter dag haha). 

Eftersom det har regnat idag så har jag inte gjort något speciellt, har bara chillat här hemma, rätt skönt det med ibland men imorgon hoppas jag på bättre väder så jag kan ta mig ut lite grann ! Och plus mamma jag undrar hur du ska klara dig utan ordentligt kaffe under den tiden du är här? Asså dom har inga kaffekokare här ju, dom är totalt bänga ! Det är riktiga HITTE PO grejer dom har här! 

Fast ska tillägga att det duger för mig, fast vanligt brygg kaffe är tusan ta mig myyyycket godare !



xoxo
Emmy

London Baby!

Publicerad 2012-01-22 22:33:19 i Allmänt

Okej idag har jag tagit det lungt till att börja med, sen i eftermiddags stack jag ut med Bia, vi var över turistiga och gick runt och kollade typ big ben, china town m.m. Tusan rent vad vi gick mycket känner det lite i fötterna nu haha måste skaffa bättre skor heeeheeeee. Den konstiga bilden med några taggiga runda grejer, är frukt......


xoxo
Emmy

Untzzzz Untzzzz

Publicerad 2012-01-22 12:45:37 i Allmänt

Söndag, Söndag, Söndag, tjoooohooo! Nej inte direkt eller jo, skönt att va ledig, Böst att veta att man ska gå upp kl 7 imorgon bitti. Igår kväll var jag ute och åt med Emilia och Maria, super trevligt var det! Vi var på en restaurang här i Islington som låg lite off, men ack så mysig den var! Och goda drinkar hade dom också, eller ja det brodde ju på vad man beställde, men jag lyckades iallafall prcika in dom goda! eheeee. 


-

xoxo
Emmy

Lördag

Publicerad 2012-01-21 12:11:45 i Allmänt

Det är rätt så svårt att komma på kreativa rubriker, men idag så tycker jag nog att jag lyckats rätt så bra!

Igår var det fredag, vilket innebar att det var 2 veckor sen jag kom till familjen. hehehe. På dagen under min ledigas tid var jag och spanade in shopping centret ännu mer, måste ha stört koll på sånt nu när mamma ska komma och hälsa på ! Sen på kvällen var jag ute och åt med några nannys som känner familjen jag är hos, super trevligt var det! Idag sov jag till 10, SKÖNT! Och nu så ska jag snart dra mig till tuben och åka och möta Emilia och hennes kompis Maria, dom ska kolla på lägenhet, ska bli kul att se hur lägenheterna ser ut här. 

Och just det glömde berätta att Mamman i familjen kom nyss in på mitt rum och sa att hon är jätte nöjd med mig och att jag sköter mitt arbete bra och att barnen älskar mig, WOOOP WOOOOOOP!




Bilden är ett lockbete till min kära far!

xoxo
Emmy

Morgon + London = REGN!

Publicerad 2012-01-19 22:07:31 i Allmänt

Mmm! Två morgnar i rad nu har det regnat här, som tur är klarnat upp lite till eftermiddagen men ändå! Jaja London är regnigt men vafan måste det regna när jag ska gå och lämna minstingen på dagis? Imorse så riktigt öste det ner, och dyng sur blev jag och det är värsta är att när vi kommer fram till dagiset, vilket ändå är ca 25 min promenad så säger minstingen, nä men oj kolla det regnar, Emmy det regnar ! Han hade alltså inte lagt märke till att det regna under hela den promenaden för han satt och hade det så varmt och skönt under regnskyddet! hahahahahah barn alltså.....

Aja nu ska jag snart krypa till sängs och jag hoppas, verkligen hoppas att det inte rgnar imorgon! iallafall in på morgonen, och helst inte förmidagen heller för måste inom till oxford street och ja sen hade det varit rätt trevligt att kunna gå en runda till lekparken på eftermiddagen och sen på kvällen ska vi ut och äta och så, hmm nä jag tror det blir bäst om det inte regnar alls!

xoxo
Emmy

Emmy <3 Philip

Publicerad 2012-01-17 15:21:56 i Allmänt

Vill bara börja med att jag och min philip har varit tillsammans i två år idag! hihihi

Igår så var jag med Emilia, vi åkte till Camden market, det var jätte kul fast tror inte vi hittade själva marknaden men aja haha. Jag avancerade med mina skills igår kan ni tro! Först så bytade jag tunnelbana ! woop! Sen åkte vi buss! DAMN !Det går riktigt bra nu. Idag så har jag varit på ett suuuuper stort köp centrum, ååååh kärlek ! Tog the overgrund train dit ;) åter igen en ny grej. Vi åkte förbi där dom ska ha OS i sommar, såååå coolt!  Nu har jag precis ätit lite lunch, nudlar hihihi och nu ska jag ta en powernapp! 





xoxo
Emmy

Sunday!

Publicerad 2012-01-15 21:40:27 i Allmänt

Ja verkligen Sun-Day för det har varit soligt idag också, me like! Idag har varit en riktig slö dag! Har bara tagit det lungt, gått en runda och bara tagit det ännu mer lungt, har hunnit skypa med rätt så många idag, med min bror, med min moster och linnea. jäädrans! Imorgon ringer klockan 06.30 så nu ska jag faktiskt krypa till sängs och glo lite på mysteiet på greveholm tror jag, ja jag vet jag är mobbad som inte kan vara utan jul kalendern. IVAR TRYCK PÅ KNAPPEN hahahah! 


xoxo
Emmy

Woop Woop!

Publicerad 2012-01-15 12:04:43 i Allmänt

Gårdagen var toppen! Började med en sovmorgon, ååååh älskar sovmorgon. Efter det tog jag mig in till Oxford Street för att träffa en tjej som heter Emilia, en tjej som jag kontakta via förmedlingens mejl lista så jag hade liksom aldrig träffat tjejen innan. Snacka om att jag var nervös haha sen så stod jag där och vänta och vänta, så kom hon aldrig! Schyyyyyyyyyysst! Okej nu ljög jag hahahhah. Nej vi gick och tog en fika och hon var super trevlig så var med henne hela dagen, sen åkte vi hem och sen på kvällen gick vi ut och tog en ÖL, jag som ööörkar öl drack nääästan en hel, wowowowo. Idag ska jag bara ta det lungt tror jag ska iallafall gå och köpa lite schaaampo och balsam och lite sånt nödvändigt hihihi

shcam

xoxo
Emmy

En VECKA !

Publicerad 2012-01-13 23:29:01 i Allmänt

Så där ja, min första vecka i London avklarad, bara si så där 51 kvar... fast ja när man säger det så så hörs det inte så farligt, hmm 1 år, 52 veckor , hmmmmm, aja. Idag tog jag mig helt själv in till stan och hem igen, börjar känna mig riktigt bekväm här nu haha. Jag hittade vägen till lek parken helt själv, och var till och med själv medveten om att jag kunde typ valt 3 andra olika håll för att komma till lekparken, jodåsatteeeee. Idag har jag skypat med mina fjällor, åh vad jag saknar dom, fast det är tur Nellie är hemma och håller koll på Philip Palm åt mig! Imorgon har jag sovmorgon, efterlängtad sovmorgon! åh underbart!


XOXO
Emmy

Åh lövely day!

Publicerad 2012-01-12 23:37:22 i Allmänt

yeeeeeeeeeeeeeeees, idag har jag hunnit med mycket. Jag har köpt min sån grej som jag pratade om i förra inlägget, den som gör att jag kan använda mina svenska grejer i ett engelskt uttag. Så idag har jag varit duktigt, tog först en morgon promenad på ca 1 h, sen på min lediga tid så åkte jag och en som heter Michelle till slottet och såg vakt skiftet och sen till picadelly och sen till oxford street åhhhhhhh i'm in löööööööv!


xoxo
Emmy

Silly Billy!

Publicerad 2012-01-11 23:20:41 i Allmänt

Jaaaaaa Silly Billy, läste en bok idag för minstingen och när jag läste Silly Billy så skrattade han och skrattade och skrattade, kanske rätt kul uttryck ? haha. Dagen för övrigt har varit lugn. Har lite kommit av det här med att gå upp så tidigt på morgonen så nu dessa dagarna har varit rätt så slitsamma! men aja, åter igen en vuxen poäng till moiiiii!
Imorgon så ska jag in till Oxford street och "fönster shoppa" , eller ? hmmm nä tror inte det. Nä men shoppa, ska iallafall handla en sån som kan göra så min t.ex. plattång med svenskt uttag gör så att den funkar i ett engelskt uttag, om ni nu förstod. Det är mitt uppdrag imorgon & att inte gå vilse.


xoxo
Emmy

Allright!

Publicerad 2012-01-11 00:39:10 i Allmänt

Idag, under min lediga tid har jag utforskat Islington lite, här är fint! Här är några affärer och någon starbucks, MacDonalds och ja lite allt möjligt och för att ta sig in till Oxford Circle tar det bara typ en kvart med tunnelbanan, så det är helt perfekt! Nu ikväll har jag träffat Bia lite grann, skönt att kunne konversera med någon utan att behöva tänka så mycket haha. Vi utforskade Islington ännu mer, eftersom Bia aldrig varit här. Vi gick längs huvudgatan lite längre än vad jag gjort innan på dagen. ( jag är en fegis och vågar inte gå för långt ifalla jag inte hittar tillbaks igen, lokal minnet sviker ibland) Så vi gick en rätt så bra bit och det var hur trevligt som helst.


Nu är det lägge dags för min del, upp med tuppen imorgon!

xoxo
Emmy

Jobba Jobba Jobba!

Publicerad 2012-01-09 21:43:27 i Allmänt

Idag var det min första "jobbe dag". Det gick rätt bra faktiskt, rätt mycket att komma ihåg nu i början men man kommer väl in i det, förhoppningsvis haha. Har lärt känna familjen lite bättre nu, dom är verkligen jätte trevliga. Jag har lagat min första måltid till barnen idag, spagetti och köttfärsås , dom gillade det hihih. Fast ja vilka barn gör inte de? Till och med Ida gillar det! Hon älskar det! så ni grabbar vill ni lägga in en stöt på Ida Malmström så bjud henne på Spagetti och köttfärsås, det är vägen till hennes hjärta! Jag har faktiskt tvättat idag också, för första gågen i heeela mitt liv, wowowowowo! VUXEN POÄNG TILL EMMY ! fast kändes lite surt att ens första maskin tvätt inte ens var till en själv ! hahahaah fast ja så är ju livet som aupair, och sen att min första maskin tvätt inte var till mig själv får jag ju faktiskt skylla mig själv. Men jag klarade det iallafall, huvudsaken!

NU så ska jag mysa ner mig i min onepiece och ringa till fillidutten och säga att jag älskar honom och sen kolla på en bra film

xoxo
Emmy

Första och Andra Dagen!

Publicerad 2012-01-08 14:40:15 i Allmänt

Då var första dagen avklarad! Pooughhhh! eller ja det var väl inte så jätte jobbigt haha. Vi började dagen med att familjen visade mig runt lite här i området, visade mig parkerna, simhallen, tunnelbanan osv. Efter det tog jag och mamman i familjen tunnelbanan in till oxford street. Så jag kunde lära mig vägen till bra shopping! gooood! När vi kommit fram går vi skilda vägar och jag ser något som får mig att känna mig som hemma, H&M ! Snacka om att jag kommer ta mig dit varje gång jag får hemlängtan! Helt underbart ju! Sen efter H&M gick jag in på Apple för att köpa en laddare till mina Apple familj, affären var giiiigantisk, och så mycket folk! shiiiit pommes fritts! Efter att strosat runt där lite så tog jag tunnelbanan hem igen, HELT SJÄLV ! är jag bra eller?!?! fast det var lite läskigt haha. På kvällen var jag helt slut i huvudet av all engelskan och nya inttrycken och allting så det blev en tidig kväll! fast jag hann snacka i skype i 1 och en halv timme med min pojkisvännis och i en halv timme med min mammi, skype är en bra uppfinning! Idag har vi bara tagit det lugnt gått igenom vad som kommer hända under veckan, lite nervigt att "allvaret börjar imorgon" hihihi. Puss och Kram hela dan!

London

Publicerad 2012-01-06 22:59:51 i Allmänt

Äntligen framme i London! Efter att ha skvätt en hel del tårar på Kastrup är jag äntligen framme. Det har varit en lång dag. Planet blev försenat ca 2 h ! Först jag den som packar in alla väskorna i sönder , helt kapputt! Så det tog tid , och sen när vi skulle landa så var där för mycket trafik så vi fick cirkulera i luften i ca25 min innan vi kunde landa. Men väl framme så kom pappan i familjen och hämtade mig och nu är vi hemma i huset. Har ett litet mysigt rum och familjen verkar toppen, och nej Ajla det är ingen kändis ! Nä nu ska jag försöka sova och se ifall jag fattar imorgon vart jag är ! ! Pusssss

Dagen innan avresa!

Publicerad 2012-01-05 19:25:44 i Allmänt

sitter just nu hos familjen Suljovic och säger adjö! Följ mig och min resa här!
Glöm inte checka in Ajlas gangster örhängen!


Puss och Kram

Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela