memmy

Freedag!

Publicerad 2012-05-18 12:32:25 i Allmänt

Hej hej hej! Nu vart det fredag igen och det känns sååå bra!! Igår var jag med Linda och louise på borough market! En trevlig liten marknad vid London bridge! Sen vart det jobb och efter det åkte jag till London bridge igen för att möta upp Maja viccan Linda och Elin för lite öööl! Så gårdagen var ju minst sagt bra!! Ikväll ska vi till westfield och äta avskedsmiddag med Louise som åker hem på söndag!!

Xoxo
Emmy

Onödigt

Publicerad 2012-05-16 11:47:52 i Allmänt

Ja här kommer ett onödigt inlägg! Ville mest skriva att solen är framme idag! Och då blir man sååå glad! Och igår var jag med Maja och Linda scandinavian kitchen! Åt kötbullar och rödbetssallad!!! Goooott! Sen gick vi och tog en kaffe på Joe & The Juice! Myyyys! Nu har jag slut på ord!

Xoxo
Emmy

Brighton!

Publicerad 2012-05-14 11:12:22 i Allmänt

Denna helgen har vi äntligen haft fint väder! Så jag och Maja passade på att dra till brighton! Som ligger nere vid havet! Tog en timme med tåget och så värt det! Att få andas lite havsluft!!! Dagen var verkligen perfekt! Igår var vi i regents park, Majas organisation hade aupair träff med kubb spel! Så vi hade picknick och spelade kubb! Vi fick rätt många åskådare som kollade på, kubb är nog inte så vanligt här ;) haha!
Idag är det åter regningt! Men det sägs att det ska bli bättre nu så det håller vi tummarna för! Nu kommer lite mobil bilder från helgen, kommer fler sen som är tagna med kameran! Men dom kommer sen!!

Xoxo
Emmy

Mamma Mia!

Publicerad 2012-05-09 10:00:50 i Allmänt

Igår var jag och Victoria och såg mamma mia! Sååå bra! Vi köpte våra biljetter i covent garden för bara 28£!! när dom annars går på runt 50 så super nöjda blev vi! Så nu kan vi bocka av mamma mia från vår " to do list". Måste bara säga igen att deeeet var sååååå braaaaaa!!! Vi var även på afternoon tea! Så Nu är det också överstökat ;)! Och igår tittade även solen fram på eftermiddagen! Underbart! Och nu spö regnar det!


Sista bilden är någon som försökt vara kreativ! Hahahhaah!!

Xoxo
Emmy

Lång ledigt!

Publicerad 2012-05-08 11:13:00 i Allmänt

I wanna knooow have u evvveeeeer seen the rain ???!!! Jodå, fortfarande ett grått och regnigt London! Igår hade dom sagt sol, visst var solen framme lite på morgonen, men vad vore en dag här utan regn.... Har haft lång ledigt den här helgen, vi var lediga igår också, bank holiday vilket är som en röd dag hemma! Vi har dock inte gjort så mycket denna helgen, mest tagit det lungt! I fredags var vi på bio och såg the lucky one, helt okej film! I söndags var vi på Ikea och åt kötbullar!! Mmm!!! Hemlängtan nu är rätt stor, efter att varit borta i över 4 månader så längtar jag faktiskt hem till simpan lite!! Så Ikea fixade faktiskt hemlängtan lite!! Nä nu ska jag gör något vettigt!!

Xoxo
Emmy

Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela