memmy

Efter regn kommer sol, ääääntligen!

Publicerad 2012-04-30 11:15:01 i Allmänt

Efter haft regn i princip hela tiden i 3 veckor, så har solen ääntligen tittat fram! Man blir så mycket gladare av att vakna upp till solen istället för regnet mot fönster rutan!

Igår åkte min gäster hem, vi har haft en intensiv helg! Att göra London på 2,5 dagar blir ganska maffigt men skoj hade vi! Vi gjorde alla turist grejerna och så klart shoppingen!
Efter jag lämnat min familj på stationen så åkte jag och mötte upp victoria Linda och Josse på the breakfast club! Så gott! Åt amerikanska pannkakor med bär! Efter det åkte vi till westfield för lite söndags shopping och god mat! Sen avsluta vi givetvis vår kväll på chelle med en kvällskopp!

Nu ska jag ut i solen!

Xoxo
Emmy

Önskelista!

Publicerad 2012-04-26 11:27:40 i Allmänt

Jag har på börjat en liten egen önske lista med saker som jag ska unna mig med lite då och då! Men jag insåg att det får veeeerkligen bli lite då och då eftersom man inte blir sten rik på att va aupair ;)! Om man ska kunna göra andra saker i veckan än att shoppa liksom... 

Så ville mest också säga att jag tänkte öppna en liten bidragsfond - " Emmys shoppingfond" 
Alla bidrag är välkomna! 

Tack på förhand!

xoxo
Emmy


Oj oj oj glömde säga att idag kommer min Moooormorr, syster och Peeeter hit!!! WAAWWW ska bli sååå kuul! Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sen gå till Linda


Min sööta och bääästaste mormor!!

xoxo
emmy

Tillbaka till vardagen!

Publicerad 2012-04-25 01:25:05 i Allmänt

Imorgon så återgår vi till våra vanliga vecko rutiner! Efter ett massivt påsklov så börjar grabbarna äntligen sin skola igen! Ska bli skönt att få lite rutiner på vardagen igen! Visserligen så har det varit skönt att dom haft lov då mina timmar har varit lite mer flexibla, men det är ändå något visst med dom där rutinerna!!!! Jag förstår lite nu varför mamma alltid sa innan vi började skolan efter sommarlovet att det ska bli skönt med vardags rutiner igen!!

Min dag för övrigt har varit toppen! Är nyss hem kommen från vårt lilla fik! Vi har myst och spelat lite kort! Har lärt mina kära vänner hur Plump går till!!! Såååå skoj !

godnatt
xoxo
emmy

Mina fjällor!

Publicerad 2012-04-24 13:54:20 i Allmänt

Satt och kollade lite på bilderna på telefonen. Så hittade jag denna fina bilden på mina fina fjällor, som jag saknar sååå!!!

Regnar det?

Publicerad 2012-04-23 14:51:04 i Allmänt

I mitt förra inlägg så skrev jag om hur grått och trist allt är förtillfället, och jag skulle bara vilja tillägga att det fortfarande är på detta viset!! Visst solen tittar fram lite då och då men sen regnar det ju något fruktansvärt mycket! Så jag vet inte vad som är värst att man blir lurad av den där lilla solstunden i 30 min eller om det regnar en hel dag?? Hmm...... 

Jag har varit lite sjuk nu under helgen, tråkigt men "SOM TUR ÄR" så var det bara förkylning och lite halsen!! Vi skulle igentligen ut i fredags, men eftersom jag inte är den enda som inte är kry ( vi alla var lite krassliga) Så unnade vi oss istället med att gå ut och äta god thai mat!! Jag, Maja, Victoria, Elin och Louise! Sen gick vi och åt god efterätt på en pub!! Sen i Lördags åkte vi till Stratford, Westfild och skulle kolla närmare på OS området men det gick sig inte!! Så istället så shoppade vi litegranna!!! 
Igår söndag så åkte jag victoria och maja till Abbey Road!! Abbey Road är där Beatels går över ett övergångsställe på en av sina album! Men måste ju säga att det var verkligen bara ett övergångs ställe!! HAHA! Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men ja.... hahah!! 
Sen såg vi hur regnmolnen började komma åter igen så då gick vi och tog en god kopp kaffe på Starbucks!! På Kvällen åkte vi till Covent garden på Comedy night! 
Med andra ord har jag haft en bra helg med tanke på att jag varit lite halv sjuk!!

Bilderna som kommer in nu kommer alltså vara en mix! Lite från windsor castle och lite från fotbollen och lite från ja hela veckan!!

xoxo
emmy




image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

GRÅTT!!

Publicerad 2012-04-18 15:47:29 i Allmänt

Förtillfället, FÖRTILLFÄLLET!!! så är allting väldigt dystert!! London är grått och tråkigt och det har regnat och regnat och regnat hur mycket som helst nu!! SÅ TRÅKIGT!! Grått och mulet väder gör ju en bara sååå slööö och trött och deppad och blööö!!! Det regnar typ i en halvtimme så slutar det sen kommer solen fram i en liiiten stund och man får hopp om en fin dag! OCH SEN BÖRJAR DET FANTAMAJ OCH REGNA IGEN!!! USCH !!

Men så lite färdig klagat där! Jag vet jag sa att bilderna från Windsor Castle skulle kommit in i typ söndags? Men i söndags så blev det spel kväll på Chelle istället! Chelle är ett litet fik vi brukar gå till där är så mysigt! Så vi gick dit och satte oss och spelade monopol hihi! Jag van!! MUHAHA! Så det var vad den kvällen gick till och i måndags var vi och såg ARSENAL!!! WOWOWOWO Så nu kan vi kryssa den från vår to do list!! Vi fick biljetter för bara 38£! Lite synd att dom förlorade bara!! Men vi fick iallafall uppleva en Arsenal match!!! 

Jag lovar att lägga in lite bilder imorgon, om det fortfarande är depp väder vill säga!! 

xoxo
Emmy

Pankaks brunch i solen!

Publicerad 2012-04-15 15:39:16 i Allmänt

Igår fick jag en liten utskällning av min mamma och pappa och Dahlströms att jag inte bloggat på ett tag! Jag ber om ursäkt för detta! Jag kommer därför bara skriva lite kort om vad jag gjort och sen en massa bilder! Plus det kommer komma in fler bilder ikväll från min kamera! Men okej som sagt så vr philip Ajla och Tobbe på besök! Vi hade sååå kul! Det var verkligen en bra påsk helg! Men saknade lite påsk afton hos min morfar! Saknade sillen! Speciellt den som morfar gör själv! Saknade mormors Jansson och mammas kötbullar !! Men som sagt tur jag hade sällskap! Sen efter lite ledighet var det tillbaks till verkligheten ju! Sen helt plötsligt skickar Eddie och Angelica att dom var i London så blev lite parkhäng med dom i Hyde park, mysigt och jätte trevligt!! Sen en liten tripp till camden med! Sen har vi varit och simmat och igår lördag var jag och maja i windsor castle, så fint! Dom bilderna kommer också ikväll sen var vi ute på pub runda på kvällen! Nu sitter jag och Victoria och kollar på Maja som skriver cv sen ska vi till gymmet! Och ikväll ska vi på en pub och mysa!

Xoxo
Emmy

Uppdate!

Publicerad 2012-04-06 19:49:25 i Allmänt

Kort uppdatering! Har som sagt philip Ajla och Tobbe på besök! Wooooo! Vi har hunnit med lite shopping, turist grejer och så! Och Ajla och tobbe var världens gulligaste som hade med ett jätte stort påskägg till mig!!

.

Publicerad 2012-04-03 22:41:54 i Allmänt


 

 

Förkylning!

Publicerad 2012-04-03 22:27:13 i Allmänt

Hej hej hej hemskt mycket hej!!! Har varit dålig på att uppdatera nu på ett tag, och jag ber om ursäkt men min blogg har haft en rejäl förkylning och behövde därför vila! Jag har haft häääärlig dagar här i London nu! Solen har varit framme och det har verkligen varit vår!! Sååå naaajs!! Så har blivit en hel del park häng! Jag var också sjuk i 3 dagar, feber och hals! Det var dååå man saknade sin mamma extra mycket! Som pysslar om en! OCH MORFAR som brukar komma med soppa!!! Men jag klarade mig ändå;)!HAHA! Vi har även varit och kollat på Magnus Betner när han hade sin komiker grej, det är ju verkligen sjukt att den killen inte rör en min när han gör sina skämt! Samma kalla blick under tiden och efter! Men kul vart de!! Vi har också paaartat lite granna! Och jaa nu tänker jag inte tråka mig med en massa text utan nu får mina bilder tala för resten! Och jag lovar att jag ska bli bättre med bloggandet eheee!

OCH IMORGON KOMMMMMMMMMMER MIN PHIIILIPP!!! LÄÄÄÄÄNGTAAAARRRR!!!!!!!! OCH AJLAAA OCH TOOOOBBEEEEE!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWOWOWOWWOWOWOWOWO!!!!!!



Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela