memmy

We bought à zoo!

Publicerad 2012-03-19 00:13:22 i Allmänt

Vaknade av att solen lös in på mitt rum! Ack vad härligt det är att vakna på det viset! Framförallt när solen har gömt sig några dagar nu! Idag har jag varit på någon marknad någonstans, kommer inte riktigt ihåg var haha! Super trevligt hade vi iallafall! Efter det gick vi och tog en kopp kaffe och planerade kvällen, vi kom fram till bio! Vi såg we bought à zoo! Ni måååste se den! Åh så bra den var, en verklighets baserad film och ja den var underbar! Sen blev det kvällsmat på nandos! Nu är jag hemma och lagom trött efter en hel dag ute! Och blir inte bättre av att veta att klockan ringer 06.30! Godnatt!

Xoxo
Emmy

Awesome day!

Publicerad 2012-03-18 01:15:20 i Allmänt

Min dag började med att jag och Emilia åkte till covent garden för hon skulle handla present, sen gick vi och åt lunch på spagetthi house! Efter det gick vi mot trafalga square och där vart något franskt tjohej jätte mysigt var det! Man kam väl säga att det nästan var som simpans hamnagille ;) fast med bara franska och mitt på dagen och typ lite större! Så vi fira till det med vars en öl eftersom alla andra också gjorde det! Sen på väg tillbaka igen så såg vi en liten folkgrupp stå samlat så vi var ju tvungna att se vad som försegick där och då stod han i scrubs där, Zach braff i egen hög person! AWESOME!

Xoxo
emmy

 

Oh mcdonald had a farm , iiiiiaaay iiiiyaaayyy oooooouuuhhh!

Publicerad 2012-03-17 00:58:07 i Allmänt

Japp idag har jag varit på en bondgård, miiiiiiiiitt i London! Knäppt men en bondgård med lite grisar och kor och sådär mitt i london! Jag var där med min minsting och två kompisar till han och deras nannys! Super trevligt hade vi! Nu ikväll har jag bara tagit det lungt, vi beställde Thai mat och sen sa vi godnatt för vi alla var jääätte trötta! Så lugn fredag vart de här!

Xoxo
Emmy

Covent garden

Publicerad 2012-03-13 21:38:07 i Allmänt

Idag har jag varit i eller kanske på govent garden, vet inte riktigt vilket av de! Jag vr där med Emilia, vi lunchade och hittade en svensk godis affär!!! Med lös godis! Yam yam ! Men vi gjorde en deal att vi var tvungna att ha gjort något riktigt bra och förtjäna att åka dit nästa gång, så inte besöken blir allt för ofta haha! Nu väntar jag på kvällsmat sen ska jag skypa med min philip ! Ah just det dom hade Ramlösa också! Det var med smaskigt! Och där var smaskigt dyrt ska jag också ta och tillägga!

Xoxo
Emmy

Loreeen!

Publicerad 2012-03-11 22:55:21 i Allmänt

Ännu en helg i London avklarad! I fredags var jag med Emilia och åt kinamat och sen skulle vi egentligen se bio men vi dissa det och satte oss på en pub och tog några drinkar istället! Sen på lördagen åkte jag till brodway market med ett par nya tjejer som jag träffat som också är svenskar och bor här jag bor! Det var jätte trevligt, en mysig liten marknad var det! Sen på kvällen åkte jag till balham till Maria där Emilia var , kollade mello och sen blev det utgång! Sen sov vi där och åkte hem idag! Idag har det verkligen varit underbart väder här i London! Satt ute i trädgården i typ 1,5 timme på eftermiddagen och läste mim bok, sååå najs! Nu är jag lite trött och ska sova för att orka med en ny vecka hehe!

Godnatt
Xoxo
Emmy

Muhahah!

Publicerad 2012-03-08 12:16:29 i Allmänt

Hejsan allihopa everybody ! Ville bara säga som så att vi här i London hat strålande solsken ! Tack och hej!

Xoxo
Emmy

Regn regn regn....

Publicerad 2012-03-04 21:12:47 i Allmänt

Som rubriken lyder så har det regnat typ hela dagen! Inte sådär jätte kul... Aja min helg har varit helt okej! I fredags så tog jag det bara lungt! Igår på dagen träffade jag en tjej från Tjeckien som heter Didi, hon är också aupair hon var trevlig! Sen på kvällen så satt jag först hemma och kollade på mello och sen fick jag ett meddelande av en tjej som heter claudia om jag ville ut och ta en kopp kaffe , så jag tänkte ja varför inte ! Så det gjorde vi och hon var också jätte trevlig! Det känns lite knäppt att bara möta upp folk så som man aldrig träffat förr men om man inte gör de så får man ju inga nya vänner heller! Nu ska jag se lite på 101 dalmatiner med min familj !

Och just det , den andra bilden, undrar om det är Londons Björn Ranelid! Haha!

Xoxo
Emmy

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3146897/images/2012/pic_192443402.jpg" class="image">

Våren är här!

Publicerad 2012-03-02 00:40:06 i Allmänt

Vi har verkligen haft underbart väder här i London dom senaste dagarna, såå underbart! Hoppas att folk bara luras som säger att det ska regna till helgen! Så idag på min lediga tid åkte jag in till Oxford Street och bara strosade runder i det vackra vädret! Det är verkligen underbart att bara ha ca 10 min med tuben till Oxford circus! Även om man inte ska shoppa så är det en underbar gata att bara gå på! Förutom på helgerna då måste man ha laddat upp mentalt för att inte få utbrott på alla dumma människor som bara är ja dumma! Just det ja jag köpte ny penna idag också, för att skryta lite! Det var verkligen en harry Potter effekt på den pennan! Ni vet så som det blir när han ska välja trollspö! Så blev det med mig och denna pennan, prövade en annan men den hade ingen Potter effekt!

xoxo
Emmy

Om

Min profilbild

Emmy Malmström

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela